VENAT TE ZGJERUARA ME KOMPLIKIME
 
Para    
      
Pas    
     

 

 

 

 

PSORIAZA ME KOMPLIKIME
   
Para    
 
   

 

 

 

 

 

 

 

Pas    
 

 

 

 

 

 

 
         
     
 

 

 

 

 

Pas  
 

 

 

 

 

MAJASELLI

         
Para        
              
Pas        
       

 

 

 

 

RENIA E FLOKĖVE
         
Para        
     
Pas        
       

 

 

 

RENIA E FLOKĖVE
         
Para  
 
Pas  
 

 

 

 

 

LEKURĖ PESHKU
         
Para    
 
Pas    
   

 

 

 

PSORIAZA
 
Para      
     
Pas      
   

 

 

 

PARALIZA E FYTYRES NE ANEN E DJATHT

 
Para      
 
Pas      
     

 

 

 
 
       
   
       
       
 
 
       
 
       
       
Ekcemi
       
 
       
       

 

 

 

 

 

 
 
       
   
       
       

 

 
 
       
 
       
       

 

DG. PARALIZA E FYTYRĖS NĖ ANEN E DJATHTĖ (para dhe pas mjekimit)
 
       
 
       
       

 

DG. MAJASELLI / ECZEMA/ NE SHPUTĖN E KĖMBĖS SĖ MAJTĖ (para dhe pas mjekimit)
 
       
 
       
       

 

 

Prof. Dr. Shaip Mripa me pacientin Muharrem Kazaz pas sherimit nga dg. Psoriaza
 
    Para Mjekimit  
   
    Pas Mjekimit  
   

 

DG. PARALIZA E FYTYRES NE ANEN E MAJTĖ ( para dhe pas mjekimit)